Vi er  EXCITECH—— Kvalitet definerer os

Global tilstedeværelse, lokal rækkevidde
Excitech har bevist sig kvalitetsmæssigt ved sin succesrige tilstedeværelse i over 100 lande verden over. Støttet af et stærkt og ressourcestærkt salgs- og marketingnetværk samt tekniske supportteams, der er veluddannede og engagerede i at yde vores partnere den bedst mulige service, har Excitech fået et globalt ry som en af ​​de mest pålidelige og betroede leverandører af CNC-maskiner. Excitech yder 24 timers fabrikssupport med et team af meget erfarne ingeniører, der betjener kunder og partnere rundt om i verden, døgnet rundt.

En forpligtelse til ekspertise
Excitech, en professionel maskinfremstillingsvirksomhed, blev etableret med de mest kræsne kunder i tankerne.

State-of-the-art produkter og faciliteter
Vores brede udvalg af let tilgængelige højkvalitetsportefølje inkluderer fuldautomatisk smart fabrik, panelmøblerproduktionsløsninger, multi-størrelse 5-akse bearbejdningscentre, panelsave, punkt-til-punkt arbejdscentre og andre maskiner dedikeret til træbearbejdning og andre nøgleapplikationer.Kvalitet er aldrig outsourcet - Hele fremstillingsprocessen kontrolleres omhyggeligt og systematisk for at opnå den garanterede præcision og kvalitet.

Dine behov, vores drivkraft!
Vi er forpligtet til at gøre din virksomhed til en succes ved at levere skræddersyede løsninger, der er nødvendige for at nå dine mål. Den sømløse integration af vores maskiner med industriel automatiseringssoftware og -system forbedrer vores partneres konkurrencefordele ved at hjælpe dem med at opnå:

Produkter af høj kvalitet med høj produktionseffektivitet
Lavere omkostninger og dermed målbare besparelser
Forkortet produktionstid
Maksimeret kapacitet for bedre overskud
Dramatically reduced cycle times

Kvalitet, service og kundecentreret, samtidig med at der skabes uendelig værdi——Dette er det grundlæggende i EXCITECH


Global tilstedeværelse,Bekymringsfri eftersalgsservice